Spring naar inhoud

Kathy

Hoi! Mijn naam is Kathy Gubbels, welkom op mijn blog! Persoonlijk vind ik het altijd leuk om te zien wie een persoon achter een blog dus laat ik daar maar eens mee gaan beginnen. Sinds mijn geboorte woon ik in een gezellig dorp in Limburg en sinds april 2010 samen met mijn lieve vriend verloofde Dennis. We hebben twee lieve katten (Cody en Django) waar we allebei gek op zijn.

Bij Get.Noticed, een internetbureau in Nederweert, ben ik als webdesigner / front-end developer / grafische vormgever in dienst. Lekker creatief en gevarieerd dus! Niets is beter dan telkens weer een mooiere website op te leveren bij tevreden klanten. Het is daarom schandalig dat ik voor mezelf al jaren lang geen nieuwe website heb gemaakt. Ik wil het zo graag, maar eerst nog eens de tijd zien te vinden om precies uit te pluizen hoe ik zelf een thema voor wordpress kan maken.

Tijdens een citytrip naar Parijs heeft Dennis me op 3 mei 2014 bij de Eiffeltoren ten huwelijk gevraagd! Het was zo’n geweldig moment! We trouwen op 15 mei 2015 in onze woonplaats dus we zitten nu volop in de huwelijkse voorbereidingen. Wat een geweldige tijd <3

Verder heb ik te veel hobbies om op te noemen

In mijn vrije tijd kijk ik samen met Dennis graag naar films en tv-series. Om de haverklap zijn we wel verslaafd aan een nieuwe tv-serie. Heerlijk om een aantal afleveringen achter elkaar te kijken! Verder hou ik van lezen, tekenen, bloggen, surfen op internet, haken, digitaal scrappen, bakken en fotograferen. Volgens mij vergeet ik de helft van mijn hobby’s, maar dat maakt niet veel uit. Je hebt nu in elk geval een indruk van mij kunnen opdoen. Mocht je nog meer vragen hebben of wil je meer van me weten? Stuur me dan een mailtje (info@kathyonline.nl).

11 Reacties

 1. kris kris

  dus je hebt al de 6 boeken gelezen van het “huis van de nacht”?

  Kan je die dan al allemaal verkrijgen in Nederland in het nederlands?

  • -Kathy- -Kathy-

   Ik heb alle 7 delen in het Engels hier thuis en alleen deel 1 in het Nederlands. Als ik eerlijk ben vind ik het fijner om ze in het Engels te lezen. In het Nederlands vind ik het zo kinderachtig vertaald 😉 Maar ik vind het echt een geweldige boekenserie! Hoe ver ben jij?

 2. Jeroentje Jeroentje

  Ha Kathy,
  Ik verveelde me en dacht laat ik eens kijken wat Kathy nog allemaal wilt delen met de wereld!

  Ziet er echt goed uit en ik vind het knap dat je zoveel kan schrijven. Ik ben al blij als ik weer een bericht zoals dit geschreven heb!!

  Groetjes aan Dennis.
  Liefs Big Brother.

  • Hey Broertje!
   Dank je wel voor je berichtje haha! Lief van je!

 3. Jeroentje Jeroentje

  O ja, die Daily Mugshots vind ik echt geweldig!

  • Hahaha ja tof he? Ik heb er alleen geen foto’s meer bijgemaakt omdat ik het vergeten was.. ach ja, zoveel ben ik nog niet veranderd in die tijd hahaha!

 4. Oke, die mugshots zijn echt ENG!!
  Hoe langer ik er naar blijf kijken, hoe meer je op mij gaat lijken! (rijmen :P)
  Maar echt, dan zie ik pas hoe veel wij op elkaar lijken! o_O

  Maar ik haal veel inspiratie uit je blog 🙂 Dank je wel!

  Ik hou van je!

  Dikke kus Kelly

  • Haha wel grappig he? Ben benieuwd hoe die van jou gaat worden en hoe lang je het volhoudt!
   Volgens mij is daar ook een app van voor op de iPhone, maar dat weet ik niet zeker..

 5. Renate Renate

  lieve lieve Kathy, ik word helemaal vrolijk van je blog, krijg er super veel inspiratie van en nog meer zin om je snel weer te zien!!! Kan niet wachten! Dikke knuffel en ga zo door!!!! <3 Xxx liefs Renate & Elize n_n

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: