Spring naar inhoud

10 Foodconfessions

Deze tag gaat al eventjes rond, maar ik kwam hem onlangs pas tegen op instagram. Ik vind hem zo leuk dat ik hem zelf ook heb ingevuld. Ik hou van eten (tja, wie niet?) en uiteraard heb ik zelf ook wel een paar leuke feitjes en rare confessions!

Salade met geitenkaas, asperges, noten en balsamico dressing. Gegeten bij Restaurant L'Union in Roermond
Salade met geitenkaas, asperges, noten en balsamico dressing, van Restaurant L’Union in Roermond
 1. Ik kan altijd chocolade eten, zelfs als ik helemaal vol zit. Dat komt doordat chocolade smelt en daardoor alle kleine lege plekjes in je buik opvult..toch? En als we dan toch over chocolade bezig zijn.. de laatste restjes uit een pot nutella lepelen doe ik ook graag 🙂

 2. Voordat ik iets eet, ruik ik altijd eerst even. Waarom? Geen idee!

 3. Ik lust vrijwel alles, behalve rozijnen en krenten.. brr zo ranzig! Kelly en ik waren ooit een keertje samen op vakantie in een all-inclusive resort op Grand Canaria. Daar hadden we een gigantisch toetjesbuffet en ik wilde natuurlijk van alles wat proeven. Ik kwam toen een kom met pudding tegen en toen ik er aan rook (zie puntje 2!), dacht ik dat het hazelnotenpudding was. Nou, als ik iets lekker vind, dan zijn het noten wel! Dus hoppakee, een flinke schep op mijn bord en met een big-smile ging ik weer aan tafel zitten. Die smile werd snel van mijn gezicht afgeslagen toen ik het eerste hapje at.. gadverdarrie, krenten/rozijnenpap >_<

 4. Toen ik klein was, dacht ik dat je altijd alleen maar melk bij frietjes mocht drinken. Dat kregen wij thuis altijd, dus ik dacht dat het zo hoorden.

 5. En toen ik dus dacht dat melk bij frietjes hoorden, dacht ik ook altijd dat mayo of appelmoes bedoeld was, om je eten te laten afkoelen.

 6. Als ik eet, probeer ik altijd mijn bord zo schoon mogelijk te houden. Dus met mijn mes/vork/lepel probeer ik dan altijd de overgebleven saus van het vorige hapje van mijn bord af te schrapen en bij het volgende hapje mee te eten.

 7. Met barbequeen snij ik mijn vlees altijd in kleine stukjes voordat ik begin met eten.

 8. Ik vind opscheppen altijd heel erg leuk! Daardoor heb ik soms niet in de gaten dat ik mijn bord veel te vol laad met eten. Oeps..

 9. Aan vieze handen of een vieze mond heb ik een hekel, daarom heb ik thuis altijd servetjes, keukenrol of een handdoek op tafel liggen zodat ik mijn mond of handen schoon kan vegen.

 10. Mijn lievelingseten toen ik klein was, was altijd spinazi van Tante Els. Zij kan zo overheerlijk koken, dat eigenlijk alles wat ze klaarmaakt erg lekker is. Ik zei toen altijd tegen haar dat ze in de garage aan huis een restaurantje moest beginnen 🙂 gewoon wat tafeltjes en stoeltjes neerzetten en klaar! Ik verheug me er altijd op als we weer eens een etentje bij haar hebben 🙂

Gepubliceerd inAlgemeen

4 Reacties

 1. Zo leuk om te lezen deze TAG. Ik ben ook een paar keer getagt, dus ik zal er straks eens echt mee aan de slag. 🙂

  • Ja leuk he? Ik ben benieuwd naar jouw confessions!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: