Spring naar inhoud

Een korte wandeling

Photobucket

De afgelopen twee weken had ik super veel zin om naar buiten te gaan om te fotograferen. Helaas kwam het er telkens niet van doordat er andere dingen tussen kwamen of doordat het weer te slecht was. Vanmorgen was het zo ver: het was heerlijk weer, de schaapjes stonden weer in onze ‘voortuin’ en ik had er tijd voor!

Photobucket

Eens in de paar maanden komen de schaapjes op het grasveld tegenover ons huis te staan. Dit vind ik altijd super leuk! ‘s Morgens hoor je ze zacht blaten en zo gezellig uit, al die beestjes. De vorige keer dat ze er stonden waren ze niet zo gediend van de camera en rende telkens de andere kant op. Vanmorgen was er eentje heel nieuwsgierig en erg fotogeniek!

Photobucket

Photobucket

Eigenlijk moet ik zo iets vaker doen want ik vind het heerlijk om met de camera erop uit te gaan en mooie plaatjes te schieten. Alleen heb ik soms andere prioriteiten die soms niet eens zo belangrijk zijn, maar wel moeten gebeuren. Maar goed, de natuur ziet er nu nog heel fris en fruitig uit met bloemetjes die bloeien en met de groene blaadjes nog aan de bomen. Alleen hier en daar komen de herfst elementjes al rondkijken.

Photobucket

Ik denk dat als ik de volgende keer rond ga wandelen om foto’s te maken, de natuur er een heel stuk anders uit zal zien, meer herfst-achtig. Maar dit heeft ook zijn charme. Dan hebben de bomen mooie kleuren en zijn er (hopelijk) mooie paddestoelen. Ach, zo heeft elk seizoen z’n mooie fotogenieke elementen!

Photobucket

Gepubliceerd inAlgemeen

Een reactie

  1. Dat zijn mooie foto’s! Ik neem het mezelf ook altijd weer voor om eens wat vaker met m’n camera op pad te gaan, het is zo heerlijk ontspannen om te doen, maarja, soms heb ik gewoon echt ff geen zin 😉 Al krijg ik nu wel weer kriebels als ik jouw foto’s zie 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: