Spring naar inhoud

Gekocht: iPhone Lensjes!

iPhone_010

Sinds 1 juni ben ik een trotse bezitter van een iPhone 4! Juist, de telefoon waar ik al maanden lang om loop te zeuren, eindelijk in mijn bezit! En sinds die dag is hij een van mijn beste vrienden geworden. Ik speel er leuke spelletjes op (Bakery Story en Restaurant Story) en ik ben helemaal verslaafd aan de app Instagram.

Met instagram kun je foto’s maken (of foto’s uit je fotorol kiezen) die je kunt bewerken met verschillende filters waardoor de foto een oude / versleten / polaroiduitstraling krijgt. Die foto upload je naar je account, waar andere instagrammers ze kunnen bekijken, commentaar kunnen geven en ze toe kunnen voegen aan hun favorieten. Net als bij twitter kun je andere instagrammers volgen zodat je hun nieuwste foto’s kunt bekijken in je feed.

Another view from the blooming flower  Sweet little ladybug on a towel
Deze twee heb ik gefotografeerd met het macro-lensje en bewerkt via instagram

Bij foto’s kun je ook tags toevoegen, dit die je door een # te gebruiken voor elk woord wat je als tag wilt. Via deze tags kunnen andere mensen weer terecht komen bij jouw foto’s. Via zo’n tag kwam ik terecht bij macro-foto’s. Er stonden een aantal hele interessante macro-foto’s bij en door het lezen van de comments, kwam ik erachter dat de fotograaf gebruik had gemaakt van, ja wel: een macro-lensje voor de telefoon!

iPhone_011

In een van de comments stond dat ze het macro-lensje had besteld op de website van PhotoJoJo. Tot mijn grote vreugde kwam ik er achter dat er meerdere lensjes waren, namelijk een macro/wide-angle lens en een Fisheye-lens. Toen ik de prijzen zag, werd ik nog blijer want voor 40 dollar kon je deze lensjes kopen! Kelly wilde deze lensjes ook graag hebben, dus door ze samen te bestellen, bleven de verzendkosten beperkt πŸ˜€ Vorige week kon ik het pakketje ophalen op het postkantoor dus vanaf nu zal ik daar ook volop mee gaan fotograferen!

iPhone_012

iPhone_004

iPhone_009

iPhone_008

iPhone_005

Wil jij deze lensjes ook bestellen? Dat kan! hier is de link:
photojojo.com/store/awesomeness/cell-phone-lenses/

Veel plezier ermee!

Gepubliceerd inAlgemeenReviews

17 Reacties

 1. Gaaf die lensjes! Ik vind ze alleen vrij prijzig.

 2. @ Josee Ik vond het wel meevallen, omdat ik dacht dat ze veel duurder waren haha was al aan 40 dollar per stuk aan het denken :~ dus toen ik zag dat je voor die lensjes ‘maar’ 40 dollar hoefde te betalen, vond ik het goed te doen n_n en ik zeg je eerlijk: ik vind het elke cent waard, ze zijn geweldig! <3

 3. Jeetje! Daar maak je nog leuke foto’s mee ook!

 4. Nicole Nicole

  Hee Kathy,

  Wat grappig. En wat maakt de iPhone dan mooie foto’s! Ik heb ook sinds een paar weken de iPhone 4, wit! Heerlijk toestel. Wie weet ga ik die lensjes ook kopen. Ziet er wel erg leuk uit.

  Leuke blog ook trouwens. Ik ben ook druk bezig met mijn weblog. Er is alleen nog wat gedoe rondom mijn domeinnaam, maar dat komt wel goed!

  Groetjes,
  Nicole!

 5. Wat geweldig zeg, ik wil ze ook. Ik ga er voor sparen, echt heel erg leuk. Mooie foto’s ook.

 6. Eveline Eveline

  Ik vind het zo gaaf he! Ik denk dat ik ze ook ga bestellen! Ik vind het ook wel meevallen, eigenlijk. En ik heb al een aantal foto’s gezien van jou en je kunt er dus blijkbaar leuke dingen mee doen. Heel erg gaaf!

  P.S. Mag ik je toevoegen op bakery story? πŸ™‚

 7. Erg leuk πŸ™‚ ik vind je foto’s die ik op twitter zie ook altijd erg mooi.

 8. He wat leuk, ik wist niet dat dat bestond.

 9. Wat gaaf zeg! Ik wist niet dat zo iets bestond.. :wave:

 10. Gosh die macrolens doet het nog best goed! Veertig dollar is nog eens wat anders dan die €280,- die ik voor een Nikon Macrolens moet betalen. Helaas voor mij heb ik geen iphone haha πŸ™‚

 11. jaa! die heb ik ook beide! sowieso Photojojo <3

  mensen vinden het ook heel grappig als ze de lenzen zien.

 12. Wat een leuk hebbedingetje… jammer dat ik dan weer geen iphone heb :~

 13. I wanted to get one of those for my husband (he is the one with the fancy phone) your pictures look awesome, I am more and more convinced to try them =]

  • Oh wow, thank you for your compliment, Joy! I realy love them and you can get very cool and great shots with these lenses. Plus they are easely attachable πŸ™‚

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: