Spring naar inhoud

Gezellige wandeling

20110503_Wandeling001

Drie weken geleden zijn Kelly en ik voor het eerst samen gaan wandelen in het bos. Uiteraard hadden we allebei onze camera’s meegenomen voor het geval we hertjes of iets dergelijks tegen kwamen zodat we ze onden fotograferen. Helaas zijn we niets anders dan paarden tegen gekomen, wat overigens ook leuk is hoor! Maar goed, we waren gaan wandelen omdat we allebei nog meer aan lichaamsbeweging willen doen en omdat het gewoon gezellig is om samen door de bossen en heides te wandelen. Het wandelen was ons allebei erg goed bevallen, dus we hadden afgesproken om in het vervolg nog vaker met elkaar op pad te gaan. Mocht het lukken, minstens 1x per week.

De twee weken daarna kwam het er eigenlijk niet van, maar afgelopen dinsdag was het weer zover. Ik ging rond 19.00 uur naar Kelly toe om vervolgens met haar naar de Beegderhei te gaan voor onze wandeling. Uiteraard hadden we weer allebei onze camera’s bij ons en dit keer hebben we er meer gebruik van gemaakt. Kelly werd namelijk geïnspireerd door mijn macro-lens en wilde uitproberen of haar camera ook macro-bestendig was. We kwamen uit bij een boom waar veel insecten en ander gespuis op rondkrioelden. Een kleurrijke rups werd het eerste mikpunt van onze fotosessie. Na verschillende standpunten en poses, gingen we weer verder op pad en ondertussen waren we aan het brainstormen over een blognaam. Want ja mensen: Kelly is heeft namelijk besloten om ook te gaan bloggen!

20110503_Wandeling003

Uiteindelijk kwamen we na 2 uur wandelen, fotograferen en brainstormen weer thuis aan en toen zijn we meteen aan de slag gegaan met Kellys blog. Hier is het adres: Kellyonline.wordpress.com Er staat nog niet veel op, maar hier komt binnenkort verandering in, want ik heb Kelly overgehaald om mee te doen met het Day Zero Project! Dat betekend dus dat ik eigenlijk een van mijn eigen doelen van Day Zero af mag strepen. Maar Kelly’s lijst is nog niet klaar, dus het officieel afronden van dat doel is nog niet gebeurt, nog eventjes wachten!

Maar goed, voor de gezelligheid zijn hier nog een paar fotootjes van de wandeling. En wat Kelly’s blog betreft: daar hou ik jullie over op de hoogte!

20110503_Wandeling002

20110503_Wandeling004

20110503_Wandeling005

Gepubliceerd inAlgemeen

5 Reacties

 1. Oh, wat een mooie rupsen! Ben jaloers 🙂 (op de wandeling en op de macro lens)
  Ben ook erg benieuwd naar het weblog van Kelly in de toekomst!

 2. Mooie foto’s weer. Rupsen zijn leuk 🙂

 3. Femke Femke

  Mooie foto’s zeg!

 4. Echt ongelofelijk… waar jij ook foto’s van maakt.. ze zijn altijd SUPER MOOI!!

  Zelfs zo’n stomme rups is geen stomme rups meer!

  zoals ik al zei; ON-GE-LO-FE-LIJK!!!!!!
  <3

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: