Spring naar inhoud

IJspegels

2010_12_25_IJspegels_02

Op dit moment lig ik ziek op de bank. Al 3 weken ben ik aan het kwakkelen met mijn gezondheid. Het begon met de griep waar ik een kleine week mee op bed heb gelegen. Daarna voelde ik me goed genoeg om weer te werken maar ondertussen kreeg ik er wel een keelontsteking bij. Ook hiermee ben ik gewoon blijven werken maar afgelopen maandag werd alles erger. Ik kreeg er een fikse virus-infectie bij en helaas kon de huisarts mij geen antibiotica voorschrijven omdat antibiotica alleen maar helpt tegen infecties veroorzaakt door bacteriën. Mijn middeltje was: goed uitzieken.

Dus hier lig ik dan, alweer Harry Potter te kijken met mijn laptop op schoot mijn externe schijf te bekijken. Ik kom veel foto’s tegen die ik nog met jullie wil delen, om te beginnen met deze foto’s die ik op eerste kerstdag heb gemaakt bij mijn schoonouders thuis. Zij hadden door de smeltende sneeuw gigantische ijspegels bij hun aan huis hangen. Daar maakte ik deze foto’s van:


2010_12_25_IJspegels_01

2010_12_25_IJspegels_03

Om eerlijk te zijn, ben ik er best wel trots op! Ik had namelijk niet gedacht dat ze zo goed zouden lukken ^_^ Ook heb ik een paar foto’s gemaakt van het hele huis waar de ijspegels mooi op te zien zijn. De ouders van Dennis willen een van deze foto’s volgend jaar (ofja, dit jaar dus) gaan gebruiken voor hun kerstkaarten, die ik mag gaan ontwerpen! Leuk vooruitzicht!

Maar goed, ik ga mijn aandacht weer vestigen op Harry Potter. Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zonnige vrijdag en alvast een heel fijn weekend!

Ps. Als jullie de foto’s wat groter willen bekijken, klik dan op een van de afbeeldingen. Je wordt automatisch doorgeleid naar mijn Flickr-account. Daar kun je nog meer foto’s bekijken van allerlei andere dingen. Enjoy!

Gepubliceerd inAlgemeenCreatief

6 Reacties

 1. Super mooie foto’s!

  Wat rot dat je nog steeds zo aan het kwakkelen bent. Hopelijk word je snel weer beter.

 2. Wauw, mooie foto’s!
  En dan is ziek zijn toch wel een fijn excuus om Harry Potter te kijken.Verveelt nooit, vind ik. Veel beterschap!

 3. Wat een mooie foto’s! Balen dat je zo aan het kwakkelen bent met je gezondheid, veel beterschap!

 4. Echt heel erg mooi. Ik heb nog nooit zulke gave ijspegels gezien, of ik heb nooit goed gekeken.
  Heel veel beterschap verder, ik hoop dat je er gauw bovenop bent!

 5. Onwijs moooi gemaakt jij bent ook zo’n natuur liefhebber en dan foto’s maken van het natuur net als mij 😀 vind leuk om van andere te zien hoe mooi die foto’s hebben gemaakt. Hoe is het met je keel? keelontsteking heb ik verledenjaar (precies 1 jr geleden) gehad voor het eerst heb er 2 maanden meegelopen heb na antibiotica nog zware erachteraan gehad het was te erg 🙁 kreeg het er spaansbenauwd van was bang voor een longonsteking en heeft nog na 2 maanden weken geduurd voordat het echt weg was. Ik hoop dat je snel opknapt lieverd! Beterschap X

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: