Spring naar inhoud

Jeugdsentiment: Speelgoed

Photobucket

Vorige week heb ik bij pap een groot gedeelte van mijn spullen die op zolder stonden uitgezocht. Wat een zooi hebben we de afgelopen 23 jaar bij elkaar gespaard zeg! Maar het is wel heel erg leuk om daar nu doorheen te kijken. Zo heb ik bijvoorbeeld allerlei oud speelgoed gevonden waar ik veel mee heb gespeeld toen ik klein was! Ik was echt zo’n barbie-meisje en ik vond allerlei soorte popjes enzo leuk. Ik heb, toen ik klein was dan ook heel wat uurtjes versleten met Belleville playmobile, Barbies, Polly Pockets, de Fabilouse Hairfriends en nog meer poppetjes! Verder vond ik tekenen, knutselen en handwerken super leuk om te doen dus het doorlopen van mijn tekenboeken was ook erg leuk! Binnenkort zal ik hier misschien ook eens wat over neerzetten ^_^

Photobucket

Van het poppen-speelgoed wat ik hierboven allemaal heb opgenoemd, vond ik de Polly Pocket toch wel het leukste om mee te spelen. Het waren doosjes waar de poppetjes in bewaard bleven, en als je ze open maakte, zag je een huisje of een dierentuin ofzo met allerlei kleine frutseltjes die je kon bewegen of waar je je poppetje op kon zetten of vanaf kon laten glijden. Heel leuk dus (Ja, dat vind ik nu nog steeds leuk, ook al speel ik er niet meer mee, haha)!

Photobucket

Photobucket

Waar hebben jullie veel mee gespeeld toen jullie klein waren?

Gepubliceerd inAlgemeenPersoonlijk

3 Reacties

  1. Oh die Polly Pocket was zo leuk! Alleen zo klein, ik was zo die poppetjes kwijt. Jammer was dat.

  2. Heb veel met de barbie’s gespeeld.Leuk zo te zien, wat je allemaal nog hebt bewaard.Wie bewaard die heeft wat.

  3. Ik vond Polly Pocket ook echt super leuk! Het leukste vond ik appel hotel, een “grote” appel á la Polly Pocket waarin je allemaal deurtjes open kon doen en met allemaal beestjes kon spelen. Ik vond beestjes namelijk vooral heel erg leuk. Ik vond poppen niet zo heel geweldig, maar kon wel uren spelen met mijn knuffels. Oh, en die trollen met van dat punkhaar waren natuurlijk super.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: