Spring naar inhoud

KaMedia is een feit

Tijdens mijn laatste jaar op het Sint Lucas kreeg ik de opdracht om een ondernemersplan te maken. Deze opdracht was een belangrijk gedeelte van mijn examen en hier heb ik dus ook heel veel tijd, werk en moeite in gestoken om het helemaal op te zetten, uit te zoeken, te calculeren enzovoorts. Voor dit ondernemersplan heb ik gelukkig een dikke voldoende gekregen.

Het was de bedoeling dat je een fictief bedrijf op ging zetten wat paste bij het profiel waar je in zat. Ik volgde toen Multimedia vormgeving, dus ik ging voor een reclamebureau. Nu zijn we twee jaar verder en vanaf vandaag, 21 september 2010 is dit fictief bedrijf werkelijkheid geworden! Vanaf vanmiddag, 13:30 uur ben ik een zelfstandige ondernemer! Mijn onderneming heet KaMedia en de diensten die ik aanbied zijn de volgende: Grafische Vormgeving, Webdesign en Fotografie.

De handtekeningen zetten was de eerste stap. De volgende stap is het ontwerpen van een eigen huisstijl. En hier heb ik ontzettend veel zin in! Via mijn blog zal ik jullie zeker op de hoogte houden en wat werk laten zien. Als je naar www.kathyonline.nl gaat, kun je mijn portfolio bekijken. Hier staat ook de huisstijl en het ondernemersplan welke ik twee jaar geleden heb gemaakt. Misschien wel leuk om te bekijken 😉

Mijn blog is natuurlijk niet bedoeld om vol gespamd te worden met reclame so don’t worry. Wel wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om een oproep te plaatsen:

Heb jij een huisstijl, flyers, websites, posters, uitnodigingen of geboortekaartjes nodig? Dan ben je hier aan het goede adres! Stuur een mailtje naar info@kathyonline.nl voor een vrijblijvende offerte.

Ik wens jullie allemaal nog een hele prettige dag!

Gepubliceerd inAlgemeen

Een reactie

  1. Aaah erg leuk! Ik wist niet eens dat je op het Sint Lucas hebt gezeten (of nog steeds zit?)

    Ik ga het zeker volgen, het is ook zeer interessant voor mijn opleiding! 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: