Spring naar inhoud

Leuk nieuwtje!

Ik heb iets leuks te vertellen: Kelly (mijn tweelingzus) is in verwachting! Ik wordt weer tante!!! Ze is nu 32 weken zwanger en rond 29 december zal mijn Nifje worden geboren! Ik weet nog niet of het een jongetje of meisje is, vandaar dat ik de baby ‘Nifje’ noem hahaha! Kelly voelt zich tot nu toe gelukkig erg goed en het kindje trappelt er ook vrolijk op los in haar buik. Als ze hier is, leg ik soms mijn wang tegen haar buik aan en praat ik tegen het kindje. Het is grappig want elke keer trappelt het kindje tegen mijn wang aan, zo schattig!

Kathy Online | Kelly's collage van haar zwangerschap

Kelly en Jorgen hebben gevraagd of ik hun geboortekaartje wilde ontwerpen, natuurlijk wil ik dat! Het ontwerp wat ik ze heb gestuurd, viel goed in de smaak. Dus ik ben zo benieuwd naar de reacties van anderen! Zodra het kindje geboren is, zal ik het kaartje hier zeker laten zien!

Kathy Online | Kelly's Collage van haar zwangerschap

Over mijn Nifje gesproken, ik ben echt zo benieuwd of het een jongetje of een meisje is! En wat zou de naam worden? Het is ook best wel spannend wanneer het kindje geboren wordt, nog net in 2012 of toch in 2013? Het is zo spannend en zo bijzonder! Wat ook bijzonder is, is dat ik peettante van m’n Nifje mag zijn!

Kathy Online | We zijn een tweeling!

Volgend weekend heb ik als het goed is een fotoshoot met Kelly. Even wat mooie foto’s van haar maken met haar mooie buik! Uiteraard zal ik een paar foto’s hier met jullie delen, als Kelly het goed vind :).

Nog een fijne dag allemaal!

Gepubliceerd inAlgemeen

3 Reacties

  1. Sas Sas

    Wat leuk! Gefeliciteerd 🙂

  2. Echt leuk, gefeliciteerd! Mooie foto’s 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: