Spring naar inhoud

Leuke vooruitzichten!

De komende weken heb ik allerlei leuke uitjes en afspraken gepland. Heerlijk om zo veel leuke dingen in het vooruitzicht te hebben!

Morgen viert mijn broer zijn verjaardag en ‘s avonds gaan we barbecueën met mijn tante, oom, hun kids, Kelly en Jörgen. Zondag gaan Kelly en ik als het goed is naar een optreden hier in de buurt van Patricia Kelly (ja, eentje van The Kelly Family #Jeugdsentiment). De week erna gaan Kelly en ik lekker een weekendje weg naar Mallorca, waar we allebei ontzettend veel zin in hebben! De week erna wordt best.. speciaal. Op vrijdag 3 juni gaan we namelijk de as van mijn oma uitstrooien in Amsterdam. De dag erna gaan Kelly, Jörgen, Dennis en ik naar Scheveningen naar het Royal Beach concert en op zondag hebben we het familiefeest.

Dat betekend dat ik ontzettend veel momenten heb om over te bloggen. Ik zal dan ook proberen om dat te doen, want ik ken mezelf: wat bloggen betreft ben ik soms wat te lui. Dan heb ik niet zo veel zin om veel na te denken over wat ik moet schrijven. Maar hey, dit zijn wel allemaal leuke en speciale dingen om over te schrijven. Dan maak ik ten minste nog eens wat mee wat voor jullie ook interessant is om te lezen haha!

Goed, het weekend staat op het punt om te beginnen. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe en geniet van het fijne weer morgen!

Gepubliceerd inAlgemeenGezelligheid

3 Reacties

  1. Leuke vooruitzichten! 😀 Althans, as uitstrooien is niet echt ‘leuk’ maar eerder ‘mooi’ en speciaal inderdaad. 🙂

  2. Het weekend is helaas al voorbij maar dat betekent dat jouw leuke uitjes voor de deur staan! =D
    Fijne week!

    • Ja dat klopt! En afgelopen weekend is het dus al begonnen haha! n_n

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: