Spring naar inhoud

Online sparen

Toen ik in mijn eerste jaar op het Sint Lucas zat, zo’n 5 jaar geleden, vertelde een vriendin mij over Online geld sparen. Dat vond ik wel heel erg interessant want je hoeft er niets voor te doen, behalven je aanmelden op de desbetreffende websites en op links te klikken die je in een mailtje krijgt. Ideaal! Ze gaf me verschillende links van website waarbij je geld kon sparen en een paar maande later was ik bij zo’n 15 sites aangemeld en stroomde mijn mailbox elke dag vol met mailtjes vol aanbiedingen.

Zo’n 2 jaar lang heb ik regelmatig heel wat mailtjes weg geklikt en geld gespaard via die websites. Toen ik uiteindelijk mijn balans ging op maken, kwam ik erachter dat het sparen bij sommige sites heel langzaam gaat en bij andere sites juist heel snel. Zo waren er sites, waarbij je maar een halve cent kreeg per link. Maar er waren ook sites bij waarmee je 2 of 3 cent kreeg per mailtje! Okay, je word er geen miljonair mee, maar het is wel een leuk extraatje! Maar goed, de website waar het sparen erg langzaam ging, heb ik stop gezet en uiteindelijk heb ik er 5 overgehouden:

MoneyMiljonair: http://www.moneymiljonair.nl/?u=281845&c=nl&rt=2
Zinngeld: http://www.zinngeld.nl/signup/110672
Euroclix: http://www.euroclix.nl:80/app?Ref=146933
Geldrace: http://www.geldrace.nl/aanmelden/89117/
Surfrace: http://www.surfrace.nl/index.php?r=49774

Zoals je hierboven kunt zien, heb ik achter de naam van de website een zogenaamde ‘referal-link’ neergezet. Via deze link kun je jezelf aanmelden en het leuke is dat je voor elk aangemeld persoon via jouw link weer extra geld krijgt. Dus stel dat jullie je zouden aanmelden via deze links, dan krijg ik er weer wat geld bij. Dus mocht je jezelf willen aanmelden, stuur dan de link door naar alle vrienden en familieleden om op deze manier nog sneller geld te sparen via deze sites!

Twee weken geleden heb ik bij alle sites een uitbetaling aangevraagd, bij sommige sites heb ik maar 12,50 ofzo aangevraagd omdat ik het zonde vond om alles meteen uit te laten betalen. Maar bij Moneymiljonair heb ik 75 euro ontvangen en bij Euroclix meer dan 80 euro! Dat is nog eens een lekker bedrag, of niet?

Gepubliceerd inAlgemeen

2 Reacties

  1. Ik ben niet zo iemand die Onlinne spaart, maar wel gemakkelijk zo.

  2. Ik doe ook mee aan euroclix en money miljonair šŸ™‚

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: