Spring naar inhoud

Sneakpeak nieuwe website

Op 18 december 2009 schreef ik dat er een nieuwe layout zou komen. De laatste update is op 9 maart 2010 online gekomen in het portfolio. Jaren lang is er niets mee gedaan, maar daar gaat nu verandering in komen.. ECHT! Ik heb het natuurlijk over mijn website, www.kathyonline.nl! Deze ligt er een beetje zielig bij.. een oude layout (die ik overigens nog wel mooi vind), geen updates en met extreem slechte en verouderde codering.

Ik ben al een aantal keer opnieuw begonnen met een ontwerp. Het is ontzettend lastig om je eigen klant te zijn.. alles is mogelijk en alles kan. Ik vind ook zo veel mooi.. Wil ik een realistische look & feel website of juist een strakke, platte website? Wel weet ik één ding zeker: deze blog wordt ook meteen meegenomen in het vernieuwingsproces. Alles in één stijl en netjes bij elkaar.

Dit betekend dat ik een hele boel ga leren de komende tijd. Ik wil namelijk mijn website zelf in wordpress zetten, zodat ik hem makkelijker bij kan houden. Ik heb er zo’n gave ideeën voor! Alleen het uitvoeren zal eventjes lastig zijn, aangezien ik er totaal geen verstand van heb hoe ik een eigen wordpress-template moet maken.. Maar het komt goed, ik heb er alle vertrouwen in! Een beetje leren programmeren in wordpress moet best lukken, net zoals php en javascript leren n_n

Anyway, ik beloofde hierboven een sneakpeak hè? Hier is hij:

Kathy Online - sneakpeak van de nieuwe layout, webdesign, grafische vormgeving, fotografie

Stay tuned, ik hou jullie op de hoogte over de ontwikkelingen!

Gepubliceerd inAlgemeenCreatief

2 Reacties

  1. Wat ziet de sneakpeak er ontzettend leuk uit. Ik ben erg benieuwd hoe hij eruit gaat komen te zien! 🙂

  2. De sneakpeak beloofd al veel goeds! Succes!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: