Spring naar inhoud

Terug van weggeweest!

Het is donderdag, 16.50 uur en Dennis maakt zich klaar om naar een cursus te gaan. Hij pakt z’n spullen, aait Cody nog eventjes, geeft me een kus en loopt de deur uit. Op weg naar een cursus. Ondertussen heb ik een filmpje opgezet, wat drinken gepakt, iets lekkers staat naast me en ik ben er klaar voor: ik ga weer lekker bloggen!

Het is een hele tijd geleden sinds ik voor het laatst iets online heb gezet. Ik weet het.Inspiratie en verhalen had ik genoeg, maar de zin was ver te zoeken. Gelukkig is deze weer helemaal terug gekomen, en ik ben er weer helemaal klaar voor.

Sinds de laatste keer dat ik hier iets schreef, is er het een en ander veranderd: ik heb een nieuwe baan! Ik werk nu bij Get.Noticed in Nederweert. Een hip, gezellig en leuk internet+ bedrijf en doet alles wat met internet te maken heeft en meer… (vandaar de plus). Tijdens mijn werk mag ik websites ontwerpen, websites bouwen en in ons systeem zetten, elementen van websites, webshops en applicaties bijstylen, drukwerk ontwerpen enzovoorts. Lekker gevarieerd dus! Ik heb het er ontzettend naar mijn zin en hierdoor zit ik ook weer helemaal lekker in mijn vel!

Dus.. stay tuned ’cause I’m back!

Gepubliceerd inAlgemeen

2 Reacties

 1. Hee Kathy,
  Wat ben ik blij dat je terug ben!!!!

  En wat leuk zeg dan doe je hetzelfde als mij webdesign/webshop. Ben nu zo blij met mijn nieuwe shoppie die ik helemaal zelf gemaakt heb. Gaat verder alles goed met jullie daar?

  Liefs je buurtje <3

  • Hey lieve Kelly!
   Haha bedankt voor je leuke berichtje! Ja ik doe dan inderdaad zo iets als jij!
   Alleen zelf webshops maken kan ik niet, dat doen de programeurs op het werk haha!
   Maar jouw shop is erg gaaf, was er van de week nog op aan het kijken!!
   De producten maak je ook allemaal zelf, of niet?

   Verder gaat het gelukkig erg goed hier! Met jullie ook?
   Misschien leuk om een keertje af te spreken, samen met Kelly?

   Liefs!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: