Spring naar inhoud

Bruiloft van P&M

Photobucket

Op mijn oude blog heb ik jullie verteld dat ik mocht fotograferen op de bruiloft van vrienden van Kelly. Dit heb ik gedaan en afgelopen week kreeg ik in een mailtje de nummers van de foto’s die ze bewerkt wilde hebben. Dit heb ik uiteraard gedaan en hieronder kun je een aantal van deze foto’s zien!

Photobucket

Ik mocht de hele dag vastleggen, om te beginnen bij de kapper rond 8 uur ‘s morgens. Daarna het omkleden van de bruid, het aankomen van de bruidegom, de ceremonie, de fotosessie, het eten en ten slotte ook het feest. Het was een hele lange, intensieve dag maar wel super gaaf om eens mee te maken!

Photobucket

Wel heb ik voor mezelf besloten dat ik dit voorlopig niet meer ga doen omdat het veel stress en druk met zich meebrengt en daardoor wordt ik heel erg onzeker van mezelf. Desondanks ben ik heel blij dat ik dit heb mogen doen want het was een hele mooie en super gave ervaring!


Photobucket

Photobucket
</center

Gepubliceerd inCreatief

5 Reacties

 1. Jammer dat je zegt dat je dit soort shoots niet meer wilt doen, ik vind de foto’s erg gaaf!
  Je hoeft helemaal niet onzeker te zijn over jezelf of over je kunnen, je bent een top fotograaf, dat blijkt absoluut uit deze foto’s!

  • Eigenlijk bedoelde ik dat ik de komende tijd zo’n soort shoots niet meer ga doen, vooral omdat ik eerst nog wat meer zelfvertrouwen qua fotograferen wil opbouwen. Ik heb het een beetje aangepast in mijn blogpost 🙂
   Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst misschien wel weer bruiloften ga fotograferen, maar voorlopig niet. Of in elk geval niet alleen. Misschien als ondersteunende fotograaf, wie weet 🙂

   Maar heel erg bedankt voor je lieve complimenten, lief van je!

 2. Ik kan de foto’s helaas niet zien, ook niet als ik er op klik. 🙁

  Straks ga ik het nog een keer proberen.

  • Wat vreemd, ik zie ze wel gewoon..? Ik heb geen idee waar het aan ligt. Ook op mijn laptop kan ik ze zien :/

 3. Ik kan ze nu wel zien. 😀
  Hele mooie foto’s. Het is dat ik niet zo wil trouwen, anders zou ik je toch overhalen xD

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: