Spring naar inhoud

Gehaakt: Granny Vlaggetjes

20110421_GrannyTriangle007

Een paar weken geleden maakte Kelly tijdens het haken een foutje: in plaats van 4 hoeken in een granny square, had ze er 3 gemaakt en werd het dus een driehoek in plaats van een vierkant. Ze zetten een foto op twitter en toen ik hem zag werd de inspiratie geboren: ik wilde vlaggetjes maken!

20110421_GrannyTriangle005

Vol goede moed ging ik aan de slag, en de driehoekjes werden gehaakt. Ik gebruikte roze, lichtroze en wit als basiskleuren. Van de 20 granny triangles, haakte ik er 10 van donker naar licht, en 10 van licht naar donker zodat ik twee verschillende soorten Granny Triangles had. Nadat ik ze alle triangles klaar had, haakte ik ze aan elkaar en klaar was mijn slinger met vlaggetjes!

20110421_GrannyTriangle008

Ik vind ze echt super leuk geworden! Dit is mijn eerste item welke ik zal gaan verkopen in de webshop van Kelly en mij (binnenkort meer info!). Ze zouden zeer geschikt zijn bij een geboorte van een meisje. Ik heb al wol in huis gehaald voor de blauwe variant, dus deze kunt je ook binnenkort hier verwachten!

20110421_GrannyTriangle012

** Als je meer foto’s wilt zien, bekijk dan mijn flickr PhotoStream **

Gepubliceerd inCreatief

7 Reacties

 1. Mijn schoonmoeder had tijdens een high tea overal van deze slingers hangen, zo leuk! Die van jou vind ik geweldig, I love granny’s

 2. Wat een superleuke vlaggetjes! Ik vind ze ook prima voor een verjaardag šŸ˜€

 3. Ik vind ze heel erg leuk :). Ik wil zelf nog een keer een vlaggetjesslinger van stof maken. (wat nu eigenlijk ook al minder leuk is omdat je die tegenwoordig voor een paar euro bij de xenos kunt kopen, maar boeiend)

 4. Heel mooi gemaakt, leuk idee trouwens <3

 5. Evy Evy

  Heej Kathy!

  bij toeval kwam ik op je blog terecht! Leuk! Mooie dingen maak je zeg!

  Groetjes, Evy (Venlo)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: