Spring naar inhoud

Gekocht: Sigma 105mm F/2.8

20110422_Macro006

Een paar weken geleden heb ik meegedaan aan de twitterveiling van @KEshop (Kamera Express) via twitter, en die heb ik gewonnen! Ze veilden een prachtige macrolens, precies de lens waar ik al een aantal maanden (officieel gezien jaren) mijn zinnen op heb gezet, geweldig he?! Na heel wat berichtjes via tweets, dm’s en mails heen en weer te hebben gestuurd, heb ik vandaag eindelijk deze mooie, geliefde lens in mijn armen mogen sluiten: De Sigma 105mm F/2.8!

20110422_Lens01

Uiteraard heb ik hem meteen uit geprobeerd dus hier zijn de eerste foto’s de ik ermee heb geschoten. Het is nog niet zo heel veel soeps, I know. Maar je moet toch ergens beginnen, niet waar?

20110422_Macro004

20110422_Macro001

Maar goed, ik ga de tuin weer in! Op zoek naar beestjes en ander gespuis. Ik wens jullie allemaal een ontzettend fijn weekend, geniet maar lekker van het prachtige weer!

Gepubliceerd inCreatiefReviews

5 Reacties

 1. Eveline Eveline

  Wat leuk!!
  Zoals ik ook al op Twitter zei, ik ben jaloers! 😉 Op een positieve manier natuurlijk. Ooit ga ik ook nog heel wat lenzen krijgen, maar intussen dat ik aan het sparen ben, ga ik het doen met mijn 18-55!

  Veel plezier ermee en laat eens wat foto’s zien, ik ben benieuwd. Leuk!

  Liefs!

 2. Ik vind het anders hele mooie foto’s hoor! Binnenkort ga ik naar het keukenhof en daarvoor wil ik super graag een macrolens huren of lenen. Mijn 18-55mm doet het helaas (!) niet meer zo goed :S

 3. Ik vind die foto’s echt super gaaf! En wel super tof dat je de veilig hebt gewonnen 😀

 4. Wat tof zeg! Heel veel plezier ermee =)

 5. Wauw. Gaaf hoor! En ik vind de foto’s nu al netjes. 😉 Veel plezier ermee.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: