Spring naar inhoud

Mijn eerste granny-sjaal

Op mijn vorige blog (gewoonkathy.blogspot.com) kon je al lezen dat ik begonnen was met haken. Een paar weken geleden heb ik mijn eerste haakwerk afgerond en als kado weggegeven: een sjaal van Granny Squares! Ik had gekozen voor 4 kleuren: roze, groen, beige en wit.

Photobucket

Eigenlijk ben ik toch best wel trots dat het me gelukt is om een sjaal te maken van granny’s terwijl ik pas zo kort bezig ben! Op dit moment heb ik verschillende granny’s liggen om kleuren te bepalen van de volgende sjaal. Officieel gezien ben ik bezig met 3 sjaals tegelijk. Deze maak ik af zodra ik klaar ben met de hoes van mijn iMac, die heeft op dit moment de prioriteit. De kleuren van deze hoes zijn eigenlijk best saai. Ik had namelijk nog grijze en zwarte bollen over en van die kleuren wilde ik toch niets meer maken met dat soort materiaal (het kriebelt te erg, vandaar).

Photobucket

Maar goed, het is nu 5 uur geweest dus ik ga snel beginnen met koken! Waarschijnlijk zal ik vanavond deze post nog aanpassen en foto’s toevoegen, die heb ik nog niet bewerkt. Zodra de foto’s klaar zijn, zet ik ze ertussen. Dat merk je vanzelf wel, haha!

Nog een prettige avond, iedereen!

Gepubliceerd inCreatief

Een reactie

  1. Ziet er goed uit hier šŸ˜‰

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: