Spring naar inhoud

Hoi, mijn naam is Cody!

20120305_Cody003

Sinds zondag 4 maart woon ik bij Dennis en Kathy! Ik woonde eerst op een boerderij in Kelpen, samen met al mijn broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes. Kathy en Dennis kwamen op zaterdag middag een kijkje nemen, want ze wilden heel graag een kitten hebben. De aardige boer vertelde over mij en mijn familie en zei dat Kathy en Dennis eentje van ons best mee mochten nemen. Hij strooide in de koeienstal wat hondenbrokjes rond en toen kwam ik, samen met een paar broertjes en zusjes aangerend.

This #kitten will be living with us!! Maybe tomorrow

Dennis zag mij als eerste en hij was meteen helemaal weg van mijn kleuren en mijn felle ogen. Kathy was ook meteen erg enthousiast en ze hadden dus hun keuze gemaakt. Ik was wel erg schuw. Ik rende steeds weg en verstopte me achter het hooi. Dennis en Kathy spraken met de boer af dat ze ‘s avonds het reismandje konden brengen zodat hij zou proberen om me te vangen. Dus rond 17.00 uur kwamen Dennis en Kathy terug, samen met nog twee mensen: Wouter en Marcia! Zij wilden ook graag nog een kitten hebben.

Hoi! Ik ben Cody! En ik slaap soms met mn tongetje uit mijn mond

Toen Kathy de stal binnen liep, zag ze me al meteen zitten op het muurtje naast de deur. Ik bleef gewoon zitten en toen kon Kathy me oppakken en mij in het reismandje zetten. Helaas kon ik niet meteen mee, want Kathy en Dennis hadden een feestje thuis. Maar zondag morgen haalden ze me rond 11.00 uur op.

20120305_Cody004

Toen we thuis kwamen, zagen ze dat ik erg vies was geworden. Het drinken was door mijn capriolen helemaal over mij heen gegaan. Dus toen ik uit het reismandje kwam, heeft Kathy mij met een doekje gewassen. Dit vond ik erg fijn! Ik spinde erop los en gaf meteen kopjes. Maar met een doekje kreeg Kathy mij niet schoon, dus toen Marcia en Wouter op bezoek kwamen, heeft Marcia mij onder de kraan gewassen. Dit vond ik niet zo leuk, maar ik liet haar maar d’r gang gaan.

My beautiful Cody, playing with some #yarn! #thisiscody

Ik heb de rest van de tijd heerlijk geslapen op een kussen met deken. De dagen daarna begon ik me langzaam aan meer op mijn gemak te voelen. Ik ging de kamer en keuken verkennen en de kattenbak vind ik niet meer eng! Ondertussen speel ik heel erg graag met touwtjes wol en aluminium balletjes. Ik eet mijn brokjes goed op en ik ben een ontzettende knuffelkont! Het liefst lig ik de hele avond op schoot en wil ik worden ik geaaid!

Cody says: Good Morning! #ThisIsCody

Kortom: ik ben erg blij dat ik hier ben!

Gepubliceerd inFamilie

7 Reacties

  1. Wat een schatje 😀 Prachtige ogen ook!

  2. Hoi Cody! 🙂
    Ik vind foto 1 en 4 zo mooi!

  3. ik zie deze lieverd steeds voorbij komen op instagram en wat een poepie zeg 😀

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: