Spring naar inhoud

Nifje is geboren!

In mijn vorige post vertelde ik dat mijn tweelingzus in verwachting was, en dat ik het zo spannend vond. Ik was zo benieuwd naar het geslacht! Zou ik een nichtje of een neefje krijgen? Daarom noemde ik de baby “Mijn nifje”. Zou Kelly dezelfde smaak hebben als ik wat namen betreft? En welke naam zouden ze uitgekozen hebben? En hoe zou de baby er uit zien?

Kelly, 40 weken zwanger

Vorige week maandag was het eindelijk zo ver! Kelly is op 7 januari, rond 20.30 uur bevallen van een prachtig en gezond ZOONTJE! Ja, een jongetje!! Zijn naam is Levi, hij weegt 3.475 gram en is 50 cm. Hij heeft het neusje van zijn papa en het mondje van Kelly (en mij!) en veel donkere haartjes! Oh, en hij is zooo mooi en lief en schattig!

Levi, net een uurtje oud!

Met Kelly en Levi gaat het helemaal goed! Kelly bleef nog een nachtje in het ziekenhuis en mocht de dag erna gelukkig samen met Levi naar huis. In de nachten gaat het gelukkig ook goed en Levi begint al weer wat aan te komen kwa gewicht. Wat wel heel erg leuk is om te vertellen, is dat Levi totaal niet van kou houdt, net zoals Kelly en mij hahaha!

Levi, met z'n handjes lief gevouwen

Levi, lekker aan het slapen

In een andere post zal ik jullie het geboortekaartje, het spandoek en een paar foto’s van de fotoshoot laten zien. Ze zijn zo gaaf geworden!

Fijne dag nog!

Gepubliceerd inFamilie

3 Reacties

 1. Mireille Mireille

  Hoi Kathy,

  Gefeliciteerd met de geboorte van je neefje! Ik ben zelf de jongste van vier, en ben in de laatste paar jaar al 5 keer tante geworden n_n. En met name bij mijn zus, die als eerste zwanger was vond ik dat toch wel heel bijzonder. Maar ik kan me voorstellen dat het als tweeling wel extra bijzonder is. Geniet er maar goed van om tante te zijn!

  Leuk dat je trouwens weer begonnen bent met schrijven!

  Groeten, Mireille

 2. zoooo loopt rachel ff achter dan 🙁 maar had je al gefeliciteerd en doe het hier nog een keer hihih
  gefeliciteerd met je prachtige neefje meis:D xxx

 3. Nog gefeliciteerd hé tante Kathy! En voor Kelly natuurlijk. De geboortekaart was ook heel mooi.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: