Spring naar inhoud

De reis van onze bruiloft #1

Vandaag, 20 dagen geleden trouwde ik met hem. De man waar ik niet meer zonder wil en niet meer zonder kan. De man die er altijd voor me was en die er ook altijd voor mij zal zijn. De man waarmee ik mooie herinneringen heb gemaakt en waar ik de toekomst mee wil ontdekken. De man die ik vertrouw, waar ik van hou en waarmee ik oud wil worden. Mijn man. Dennis!

Bruiloft Kathy en Dennis 15 mei 2015 | Door Kim Roufs

We zijn maanden bezig geweest met de voorbereidingen: bedenken wat we allemaal graag zouden willen, hoe het eruit moet komen te zien, wat de tijdsplanning van de dag gaat worden, hoe de locatie moet worden ingedeeld, wat we allemaal gaan ontwerpen en maken, wat we allemaal nodig hebben, enzovoorts. Wat hebben we hier van genoten! Het was zo’n mooie reis vol creativiteit, spontane tripjes, leuke ideetjes, inspiratie en goede leermomenten. We wisten wat de eindbestemming zou worden, de bruiloft! Maar we wisten niet hoe hij er in zijn geheel uit kwam te zien. Dat maakte deze reis erg spannend. Zou het weer meewerken? Zouden alle losse elementen wel mooi bij elkaar staan? Wat zouden onze families en vrienden ervan vinden? En nog belangrijker: wat zouden wij er zelf van vinden?

Bruiloft Kathy en Dennis 15 mei 2015 | Door Kim Roufs

Ik kan je vertellen: de eindbestemming was fantastisch! Het ging precies zoals we hadden gehoopt en het was mooier dan we hadden verwacht. Zelfs het weer was perfect! De reacties van onze families en vrienden waren echt zo leuk: “Jullie hebben echt overal aan gedacht en zo mooi uitgewerkt!”, “Het is echt helemaal Dennis & Kathy!”, “Nu snap ik pas waarom jullie het zo druk hadden met de voorbereidingen, wat een werk allemaal! Fantastisch!”, “Dit had ik nooit verwacht, wat gaaf allemaal!”.

Bruiloft Kathy en Dennis 15 mei 2015 | Door Kim Roufs

Over een paar weken krijgen we de foto’s van onze fotograaf Kim Roufs. Ze had ons die avond al een paar prachtige foto’s gestuurd, dus ik ben zo benieuwd naar de rest! Rond die tijd verwacht ik ook dat de filmpjes klaar zullen zijn, die onze camera-man heeft geflimd en bewerkt. Dat ga ik sowieso allemaal hier delen 🙂 Jullie kunnen de komende tijd dus nog verschillende trouw-gerelateerde blogjes vinden hier. Ik wil het graag voor mezelf uitgebreid opschrijven zodat ik het later nog eens terug kan lezen. Maar voor nu alvast een paar fotootjes voor een eerste impressie!

Bruiloft Kathy en Dennis 15 mei 2015 | Door Kim Roufs

Liefs van Kathy Janssen-Gubbels! 😉

Gepubliceerd inOnze bruiloft

5 Reacties

  1. Deze foto’s zien er echt al prachtig uit. Ze zouden zo uit zo’n geweldig dik en mooi trouwmagazine kunnen komen. Heel veel geluk en liefde gewenst samen! <3

    • Wat lief van je, dankjewel Esmeralda! En ze zijn mooi he? Ik ben echt zo blij met Kim als onze fotograaf!

  2. Oh moet deze blog maar bewaren. Wil geen logjes missen over je bruiloft. De foto’s die je gedeeld hebt zijn al prachtig!

    • Wat leuk, dankjewel n_N En inderdaad, dat zijn de foto’s die onze fotograaf Kim Roufs heeft gemaakt. Ben zo blij met haar, ik ben zo benieuwd naar de rest van de foto’s!

  3. Sas Sas

    Wat een prachtige foto’s!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: