Spring naar inhoud

De reis van onze bruiloft #2

Voordat de wekker ging, werd ik wakker. Ik draaide me om en zag Dennis naast me liggen, die facebook aan het bekijken was op zijn telefoon. Mooi, hij was dus ook wakker. Ik had een kleine kriebel in mijn buik en na een paar tellen realiseerde ik me pas, dat het vrijdag was. Vrijdag 15 mei om precies te zijn. ‘Vandaag ga ik met hem trouwen’ dacht ik toen ik naar Dennis keek. “Vandaag wordt jij mijn man!” Zei ik tegen hem en met een lach keek hij me aan. “Ah, je bent wakker. Goedemorgen lieve bruid van me!” zei hij met een vrolijke twinkeling in zijn ogen. Yep, vandaag wordt ik echt zijn vrouw!

 
bdk150515_004
 

Laten we beginnen!

Rond half 8 stond Linda bij ons binnen. Ze is een vriendin van me en ging mijn make-up en haren doen. Ik was ondertussen een kop thee aan het drinken en wat cornflakes aan het eten. Terwijl Linda alle spullen klaar zette, kwam Kelly binnen stuiteren, ze was helemaal opgewonden haha! Toen kreeg Dennis van mij alvast zijn kado, met de instructie om het pas open te maken zodra de onze cameraman Jeroen Stultiens en fotograaf Kim Roufs bij hem waren. Dennis gaf me nog een kus en hij vertrok naar zijn ouders toe. De eerst volgende keer dat ik hem zou zien, had ik mijn jurk aan en dan zou ik ook weten wat voor een pak hij aan zou hebben. Had hij nu een licht pak (wat ik al een poosje vermoede), of toch een andere kleur?

 
bdk150515_007
 
bdk150515_003
 
bdk150515_008
 

Rond 8.00 uur ging de bel weer. Jeroen Stultiens kwam binnen met zijn filmcamera. Hij is de hele dag met ons mee gegaan om alles te filmen. Vlak daarna kwam ook Kim Roufs (onze fotograaf) binnen en beiden gingen aan de slag met hun camera’s. Ondertussen was Linda bijna klaar met mijn make-up en was mijn thee helemaal koud geworden (as usual). De zenuwen waren nergens te bekennen. Dat verraste me, omdat ik had verwacht dat ik een brok zenuwen zou zijn. Ik was ontzettend rustig en ik genoot van alles wat er om me heen gebeurde.

 
bdk150515_001
 
bdk150515_005
 
bdk150515_002
 

Toen mijn make-up klaar was, begon Linda aan mijn haren en Kelly lakte mijn nagels. Sinds januari was ik bezig geweest om proberen te stoppen met nagelbijten en het was me goed gelukt om ze mooi te laten groeien. Rond 8.50 ging de deurbel weer. Mijn schoonzus Sharon kwam binnen. Ze is de zus van Dennis en zij was dan ook zijn getuigen. We hadden met de familie afgesproken dat de mannen zich rond 9.00 uur bij de ouders van Dennis zouden verzamelen, en de vrouwen kwamen rond die tijd naar mij toe. Tussen 9 uur en 9.15 uur kwamen ook de moeder van Dennis, tante Margriet en Corry binnen druppelen. Toen werd het hoog tijd om naar boven te gaan en me om te kleden. We hadden afgesproken dat Dennis mij rond 9.30 zou ophalen, dus ik moest wel opschieten. Kelly ging met me mee naar boven want ze ging me helpen met de jurk. Kim en Jeroen waren tussendoor even naar Dennis gegaan om bij hem wat foto’s en filmpjes te maken. Toen ik mijn onderkleding aan had, kwamen ook zij naar boven toe. Altijd leuk om ook wat foto’s en filmpjes te hebben van het aankleden van de bruid natuurlijk šŸ™‚

 
bdk150515_012
 
bdk150515_010
 
bdk150515_011
 
bdk150515_015
 
bdk150515_016
 
bdk150515_013
 
bdk150515_019
 

Ik ben er klaar voor!

Kim maakte verschillende foto’s terwijl Kelly me in mijn pettycoat en in mijn trouwjurk hielp. Toen ik eenmaal klaar was, riep ik mijn peettante Margriet. Ze wilde me haar kadootje geven zodra ik mijn jurk aan had. Ik kreeg van haar een prachtig kettinkje wat ze voor me had laten maken. Van Kelly kreeg ik hele mooie oorbelletjes als kado, die er perfect bij passen. ‘Nu ben ik er echt klaar voor!’ dacht ik en toen iemand beneden riep dat Dennis in aantocht was, kreeg ik de eerste kriebel in mijn buik. Ik liep naar beneden toe, waar de dames allemaal stonden te wachten. Hun reacties waren geweldig, ook al hadden de meeste van hun de trouwjurk al een keer gezien tijdens de pas-sessies. Er werden een paar traantjes weggepinkt en toen kregen de dames het signaal dat ze naar buiten moesten. Dennis was daar!

 
bdk150515_021
 
bdk150515_020
 
bdk150515_017
 

Gepubliceerd inOnze bruiloft

Een reactie

  1. Juliane Juliane

    Oooeh Kathy…ik krijg gewoon kriebels al van het lezen <3
    Ik ben al benieuwd naar deel twee maar ben er nu al van overtuigt dat het een geweldig mooie en speciale dag was! :ahh: <3

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: