Spring naar inhoud

Dawson’s Creek

Photobucket

Zoals sommige van jullie wel zullen weten, ben ik helemaal gek op films kijken en tv-series volgen. Sinds dat Dennis en ik samen wonen, volgen we samen ook regelmatig een tv-serie. Afgelopen weekend hebben we Prison Break afgesloten en onze volgende tv-serie zal waarschijnlijk 24 worden.
Ondertussen volg ik alleen ook nog verschillende series omdat Dennis die niet leuk vind (Vampire Diaries, ER etc.). Ik vind het heerlijk om op dinsdag avond (als Dennis aan het kaarten is) voor de tv te zitten en een aantal afleveringen achter elkaar weg te kijken. Het liefst kijk ik wel een serie waarvan ik nog voldoende afleveringen/seizoenen op vooraad heb. Ik vind het namelijk gruwelijk irritant om maar 1 aflevering per keer te kijken, daar ben ik veel te nieuwsgierig voor!

Vorig weekend was het weer raak bij de V&D, veel tv-series waren in de aanbieding. Ik had nog voor 50 euro aan vvv-bonnen liggen dus ik vond dit wel een mooie gelegenheid om ze te gebruiken. Ik heb Lost seizoen 5, Heroes seizoen 2 en Heroes seizoen 3 gekocht en ik hoefde maar 13 euro in totaal af te rekenen. Mooi of niet?!

Photobucket

Ik hou van zo’n aanbiedingen waardoor ik een hele serie of een paar seizoenen in een keer kan kopen voor weinig geld! En dankzij Diana kan ik weer een nieuwe serie aan mijn lijst toevoegen: Dawson’s Creek! Zij verkocht de complete serie aan mij dus nu kan ik mijn dinsdagavond heerlijk vullen met deze zwijmelserie, heb er nu al zin in!

Photobucket

Gepubliceerd inFilm & Serie

3 Reacties

  1. Wauw DC video’s. Ik heb ze ook allemaal, maar dan de dvd’s.

    Ik vind jou collectie echt geweldig, ooit hoop ik er ook zoveel te hebben 😀

    • Bedankt Annushka!
      Haha dit zijn ook allemaal dvd’s 😉 Met videobanden hou ik me echt niet meer bezig want de videospeler in mijn oude tv is heel erg slecht.. wel jammer want oudere films enzo kan ik dus niet meer bekijken die ik op video had.. ach ja, lang leve de digitale wereld haha!

  2. Hihi, dan heb je mijn films en series nog niet gezien. Ik moet weer een kast erbij gaan kopen (dan kom ik op 4 billy’s van de ikea) :’)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: