Spring naar inhoud

Gezien: Patricia Kelly in Panningen

2011-05-22_Patricia007

Op 22 mei gingen Kelly en ik naar Patricia Kelly in Dok6 te Panningen. Voor degenen die Patricia Kelly niet kennen: Zij is een van de leden (Of eigenlijk zusje) van The Kelly Family. De afgelopen paar jaar is ze bezig met allerlei soloprojecten en als ze in de buurt komt, ga ik er eigenlijk altijd wel naartoe. Tijdens mijn tienerjaren was ik namelijk ontzettend fan van haar en daardoor heb ik dus behoorlijk veel optredens van The Kelly Family gezien, zowel in Nederland als in Duitsland en Belgiƫ. Haha dat is een van de voordelen om in Limburg te wonen n_n

2011-05-22_Patricia008

Anyway, toen bekend werd gemaakt dat Patricia weer een optreden zou gaan geven in Panningen, wilde ik er uiteraard graag naartoe. Ik ben geen fan meer van haar of van The Kelly Family, maar dat neemt niet weg dat ik haar evengoed graag nog wil zien als ze in de buurt optreed. Gelukkig wilde Kelly wel met me mee, dus ik hoefde niet alleen te gaan. Wat overigens niet erg was geweest, omdat ik best veel mensen kende die er naartoe zouden gaan. En het is altijd leuk om oude bekenden weer te zien na een aantal jaren!

2011-05-22_Patricia010

Het optreden van Patricia was erg goed. Ze zong voornamelijk hele oude liedjes die iedereen kende, dus de sfeer zat er heel goed in. Ze had ook hele leuke atributten meegenomen zoals oude kleding, foto’s en tekeningen van haar kids. Ze vertelde tussen de liedjes door ook leuke verhaaltjes over vroeger en over bepaalde liedjes.

2011-05-22_Patricia012

Dat vind ik trouwens altijd zo leuk: om te weten waarom een artiest een bepaald nummer heeft geschreven of wat de betekenis is van een liedje! Patricia heeft in totaal toch zo’n dik 2 uur op het podium gestaan en de tijd ging jammergenoeg veel te snel voorbij. Ik heb nu al zin in het volgende optreden van haar als ze weer eens in de buurt komt. Dan ben ik daar zeker weten weer bij!

** Als je meer foto’s wilt zien, bekijk dan mijn flickr PhotoStream **

Gepubliceerd inGezelligheid

Een reactie

  1. Ik ga ook altijd graag naar concerten maar ik heb eigenlijk alleen maar vriendinnen die er een beetje sorry girls lomp bij staan in plaats van met de muziek meedansen =( #nietleuk

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: