Spring naar inhoud

Op stap in Heytse

2011-03-27_DeanSaunders05

Afgelopen weekend was er van alles te beleven in mijn kleine dorpje Heythuysen. Op zaterdag hadden ze een grote tent opgezet want ‘s avonds ging de band Manilla optreden. Manilla is een coverband met een erg groot bereik qua covers. Ik had ze een paar jaar geleden al eens zien optreden en ik kon me herinneren dat ik ze erg goed vond.

‘s Avonds zijn Dennis en ik eerst naar vrienden van ons toe gegaan en daarna zijn we met een groep naar de tent gelopen. We waren er rond half 9 en toen was er echt niets te beleven. De band was net aangekomen maar de tent was vrijwel nog leeg. We hadden hierdoor wel een fijne plek met twee sta-tafels kunnen bemachtigen.

Het was een ontzettend gezellige avond en de band was heel erg goed! Ze speelde van alles, van de huidige hits tot aan de klassiekers van de jaren 80. Ook had ik weer een paar vriendinnen getroffen die ik al een hele tijd niet meer had gezien, dus dat was ook super leuk! Rond 1 uur was het afgelopen dus toen zijn Dennis en ik ook naar huis gegaan.

De volgende dag zijn we weer terug gegaan want Dean Saunders, de winnaar van Popstars en de broer van Ben Saunders, kwam een optreden geven. Uiteraard had ik mijn vriend Nikon meegenomen want een zo kon ik perfect mijn paparazzi-skills uitproberen. Het was een heerlijk warme en zonnige middag, dus het was echt genieten op het terras voor de tent. Rond kwart over 5 kwam Dean Saunders aan de achterkant van de tent aan en werd meteen omsingeld door kinderen die een handtekening wilden scoren.


2011-03-27_DeanSaunders01

2011-03-27_DeanSaunders02

2011-03-27_DeanSaunders03

Ondertussen heb ik een aantal fotootjes geschoten en ben toen weer terug gelopen naar de groep, waar we onder het genot van het zonnetje nog wat dronken. Daarna ben ik nog eventjes via de achterkant van de tent naar binnen gegaan om wat live-foto’s te maken. Helaas was het licht echt BAGGER, dus heb ik de verboden flitser maar gebruikt.. beter slechte foto’s dan helemaal geen 😉


2011-03-27_DeanSaunders06

2011-03-27_DeanSaunders08

2011-03-27_DeanSaunders07

Rond 18.00 uur zijn Dennis en ik weg gegaan omdat we zouden gaan wokken met de zus van Dennis en haar gezin. Erg gezellig en aangezien ik al maanden aan het zeuren was om weer eens te gaan, heb ik me tijdens het wokken niet ingehouden en flink genoten van de zalm van de Japanse bakplaat. Heerlijk!

Hebben jullie nog iets leuks gedaan tijdens het weekend?

Gepubliceerd inGezelligheid

6 Reacties

  1. Wat leuk! Zo te zien een geslaagd weekend 🙂

  2. Wat een mooie foto’s! Ik had vroeger een vriendinnetje in Heythuysen…

  3. Je foto’s zijn goed gelukt! Vooral de paparazzi foto’s buiten, waar hij handtekeningen uitdeelt vind ik erg gaaf!

  4. Echt super gaaf ik had daar wel heen willen gaan. Ben jij vandaag nog naar de vrijmarkt in Heythuysen geweest?

    • Ja zondag zijn we inderdaad naar de vrijmarkt geweest, was echt super gezellig!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: