Spring naar inhoud

Doel 001 – 101 Doelen

Gisteravond las ik een tweet van Chantal dat ze op haar blog met een nieuw project was gestart. Ik was erg nieuwsgierig geworden en nadat ik een kijkje had genomen, werd ik erg enthousiast want dat project wilde ik ook wel doen! Het gaat namelijk om het project Day Zero.

Het is de bedoeling dat je 101 doelen stelt, die je moet vervullen in 1001 dagen. Dat is ongeveer 2,75 jaar. Sommige doelen die ik erin heb gezet, zijn niet zo heel gemakkelijk te bereiken en zijn eigenlijk ook gewoon dromen van mij. Maar ach, het zou toch geweldig zijn om die nu of ooit te bereiken. Niet waar?

Voor dit project heb ik ook een speciale pagina aangemaakt die je kunt vinden onder het kopje projecten. Hier zal ik regelmatig de doelen bijwerken als ze behaald zijn of als ik ermee bezig ben. Uiteraard zal ik jullie hier ook op de hoogte houden!

Ik ben trouwens heel erg benieuwd naar de resultaten die ik ga behalen, want tja, daarom doe ik mee aan dit project haha! Ik heb er in elk geval ontzettend veel zin in!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!

Gepubliceerd in101 Doelen

5 Reacties

  1. Heel veel succes.. zitten leuke tussen!

  2. Leuk! Ik heb het ook een tijdje gedaan, maar ik heb hem veranderd naar een Bucket List omdat ik van die tijdsdruk af wilde 😉 Succes!

  3. Ik ben echt benieuwd welke punten jij weet te behalen. Overigs ook benieuwd hoeveel ik er zelf voor elkaar krijg.

    Succes meis met jou 101 dingen 😀

    • Ja, daar ben ik ook erg benieuwd naar! Vooral omdat sommige punten erg lastig zijn. Vooral die onder het kopje “WENSEN & DROMEN & REIZEN” kunnen voor problemen zorgen 😉 Maar ach, ze zien het wel!

  4. Wat goed van je zeg, hopelijk lukt het!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: