Spring naar inhoud

Buzzer: Sorbo Blue Wonder

Photobucket

Een paar maanden gelezen las ik van Wendy een berichtje over Buzzer. Ik vroeg me af wat dat was en Wendy heeft me uitgelegd dat als je jezelf aanmeld bij buzzer, je (meestal) gratis producten mag uitproberen. Je wordt geselecteerd uit alle mensen en krijgt een uitnodiging om mee te doen met een bepaalde actie. Een paar weken geleden kreeg ik ook zo’n uitnodiging: Of ik Sorbo Blue Wonder wilde uitproberen? Dat wilde ik wel en eigenlijk kwam deze buzz wel heel goed uit: Mijn schoonmaakmiddel was bijna op.

Ik heb de uitnodiging geaccepteerd en ik geloof dat ik twee weken later het pakketje binnenkreeg van Buzzer. In de doos zat 1 grote fles Sorbo Blue Wonder, 1 grote sprayflacon van Sorbo Blue Wonder en 10 kleine verpakkingen om weg te geven aan andere mensen zodat zij het ook konden uitproberen. Ik was erg benieuwd naar Sorbo Blue Wonder omdat ik er wel vaker over had gehoord maar zelf nog nooit eerder had geprobeerd. Op de verpakking stond dat alle afwasbare materialen geschikt waren dus dat kwam heel mooi uit. Vol goede moed ging ik aan de slag.

Ik begon in de keuken. We hebben namelijk veel rvs in de keuken en volgens Sorbo kun je RVS heel makkelijk en fijn schoonmaken met dit product.. so let’s give it a try! Ik heb de spray gebruikt en serieus: het werkte z├│ ontzettend fijn en makkelijk! Ik was heel snel klaar met de rest van de keuken dus toen besloot ik om de ramen ook te wassen: van binnen en van buiten. Ik heb Sorbo dit keer alleen aan de binnenkant gebruikt en ook dit werke ideaal: sprayen, uitwrijven en met een schone, natte doek navegen en klaar. Ik heb geen enkel streepje gezien op mijn ramen. Het kan zijn dat dat komt doordat ik de ramen altijd goed naveeg met een speciale droge raam-doek..?

Anyway, na alle ramen te hebben gewassen ben ik naar boven vertrokken en heb ik de badkamer een schoonmaakbeurt gegeven. Ook op de tegeloppervlakken werkt dit spul heel erg fijn! Op de glazen douchewand heb ik een hogere concentratie van Sorbo gebruikt omdat ik met mijn andere schoonmaakmiddel de kalk niet goed van het glas afkreeg. Nadat ik de glazen wand af had gewassen en had gedroogd zag ik dat zelfs het kalk helemaal verdwenen was, ideaal! Ook de mensen aan wie ik de proefpakketjes heb gegeven vonden Sorbo erg fijn en zijn erg enthousiast! Eentje heeft zelfs de mandjes van de frieteuze ermee afgewassen en ze zijn gewoon weer als nieuw, zo schoon zijn ze geworden.

Photobucket

De conclusie: Sorbo Blue Wonder is een ontzettend fijn schoonmaakmiddel. Het reinigt goed, snel en gemakkelijk allerlei soorten viezigheid waaronder kalk en vet. Volgens de verpakking kun je er zelfs hardnekkige vlekken uit kleding krijgen maar dit durf ik eerlijk gezegt niet uit te proberen. Het enige puntje van kritiek is dat de geur minder lekker is dan bijvoorbeeld de geur van Ajax. Maar goed, als dat het enige is?!

Gepubliceerd inReviews

2 Reacties

  1. Misschien dat ik het ook wel zal overwegen.

  2. Het gaat er om dat alles weer netjes is, dan geeft de geur niks.Al zou dat wel fijn zijn, als het een lekker geur was.Heb hem ook, en vind de geur ook niet zo lekker, maarja.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: