Spring naar inhoud

Energetix Sieraden

20110916_Energetix001

Je kent het wel, die party’s waar gastvrouwen bij iemand thuis komen om over hun producten te vertellen en waarvan ze hopen dat de gasten het kopen. Ik heb een paar keer zo’n party van Miléne bijgewoond en om eerlijk te zijn vond ik het niet echt iets voor mij. Wat er wordt verteld is op zich wel leuk en natuurlijk is het erg gezellig om samen met wat meiden een avondje door te brengen. Maar over het algemeen zijn de producten veel te duur en niet beter dan bijvoorbeeld de producten van Catrice of zo.

Een paar maanden geleden werd ik uitgenodigd om een sieradenparty bij te wonen die m’n schoonmoeder hield. Dat wilde ik wel want ik was erg nieuwsgierig naar de producten. Het waren namelijk geen gewone sieraden, maar magneet-sieraden. Deze party was erg gezellig en er werd een duidelijke uitleg gegeven over de werking van de sieraden. Ook werden er verschillende proeven gehouden waar je de werking onmiddellijk bij kon zien. Ik was overtuigd en besloot ook zo’n party te houden omdat ik dacht dat er in mijn omgeving wel meerdere geïnteresseerden zouden zijn.

Op 6 september hield ik deze party en hij was zeer geslaagd! Niet zo zeer omdat er veel werd verkocht, maar omdat bijna iedereen erg enthousiast was. Dat gaf me toch een ontzettend fijn gevoel omdat ze dan niet voor niks naar mij toe waren gekomen. Uiteraard heb ik zelf ook wat gekocht. Op de sieradenparty van m’n schoonmoeder kreeg ik een armband van haar. Dit keer kocht ik een ketting met een hangertje, en een paar kleine oorbelletjes. In de ketting zit aan het slotje een magneetje, wat klachten zoals hoofdpijn sneller aanpakt. Ook in het hangertje zit een magneetje, net als in de oorbellen.

20110916_Energetix002

Resultaat merk ik zeker! De doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen gaat een stuk beter bij het dragen van deze sieraden. Ze zorgen er namelijk voor dat de rode bloedlichaampjes niet aan elkaar gaan kleven. Hierdoor kunnen ze hun werk een stuk beter doen. Dit merk ik onder andere aan mijn handen, ze zijn een stuk warmer en niet meer zo steenkoud! Verder heb ik minder hoofdpijn en heb ik meer energie dan zonder de armbanden. Alleen twijfel ik nog of mijn energie daadwerkelijk daarvan afhangt voor een gedeelte, omdat er natuurlijk meerdere factoren meespelen of je meer energie hebt.

20110916_Energetix003

Naast de werking van de sieraden, zijn ze natuurlijk ook gewoon ontzettend mooi! Er zijn zo veel verschillende soorten ringen, armbanden, kettingen en oorbellen dat er altijd wel iets bij zit wat je mooi vind. En wat kan ik zeggen over de prijs.. tja, het ene sieraad is duurder dan het andere maar over het algemeen is het niet extreem duur 🙂

Wat vinden jullie van zo’n soort sieraden? En hebben jullie wel eens zo’n party bijgewoond?

Gepubliceerd inReviews

3 Reacties

  1. Gelukkig maak ik mijn sieraden zelf en kan ik alles maken wat ik leuk vind. 😉
    En ik sta nogal sceptisch tegenover dit soort sieraden. Je hebt ze ook in jin en jang geloof ik, ze verzinnen vanalles om het aan de man te brengen. Ik denk dat het eerder lijkt te werken doordat je er zelf in gelooft dan dat het ook daadwerkelijk iets doet. Nou ja goed, als je ergens zelf in gelooft en het werkt, is dat natuurlijk altijd nog positief. Maar net als bij edelstenen, daar zitten geen mysterieuze krachten in, het is doodgewoon steen met een kleurtje net zoals de keien bij je in de voortuin, weet je wel. Maar goed, ook daar weer, als iemand denkt dat het helpt, wat schaad het om het te dragen.
    Dus conclusie op je vraag, ik vind dit soort sieraden niks, ik houd het liever bij gewoon edelmetaal zonder magneten of iets dergelijks. En ik heb ook nog nooit zo’n party bijgewoond eigenlijk, heb niet zoveel vrienden haha. 😉 Maar de sieraden zullen je vast goed staan, mis nog een fotootje waar je ermee pronkt. 😉 En echt super lief natuurlijk dat je schoonmoeder een armband voor je heeft gekocht!

  2. Ik vind de sieraden erg mooi!! Of ze nu wel of geen magnetische werking hebben, ik zou ze kopen! =D

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: